Kockos sida.

Förutom hundar och alla damråttor har vi även en papegoja..

Livet med en Grå Jako i huset är med blandade känslor..

Husse i huset har införskaffat trådlösa hörlurar till TV, för att kunna se och HÖRA sporten..

Är det hockey så visst ska Kocko vara med och hejja. Allt från JAAAA, NEEEJ, Heja Sverige, Leksands Stars.. Ju högre volym på TV, ja, då skruvar även Kocko upp sin volym..

Han är en pratglad goja, som snabbt lär sig dumheter.. Som då matte köpte en ny bur, med Gojasäkert lås... Jo tjena.. Nog kan Kocko ta sig ut ur den allt..

Även hundarna vet sin plats då Kocko är ute, för den som inte aktar sig, får sig ett nyp... Gå ut, Ligg, Kom hit, FYYYYY.. Kocko skulle man ha med sig på lydnadsplanen, han vet alla kommandon..

Om du skulle få för dig att ringa till oss, tro då inte att matte är den som sitter och vrålar på hundarna i bakgrunden, nejdå det är ju bara Kocko..

Och tro för den delen inte att du ska få höra Kocko säga nåt om du kommer på besök.. Haha, han är en blyg goja till råga på allt.

 

Kocko har fått en kompis. Det är grå jakon Jacko som flyttat hit. En gojja på c:a 30 år. Jacko (nu mera Jack) tycker inte att Kocko är speciellt intressant.. Men Kocko däremot, skulle gärna vilja kolla närmare på sin nya kompis..

Här sitter dom och kollar in varandra.. Jack (vänster) och Kocko (höger)